تبلیغات
درهم برهم - زرشک پلو و مرغ
 
درهم برهم
درباره وبلاگ


امیدوارم از وبلاگم خوشتون بیاد

مدیر وبلاگ : فاطمه
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 24 آبان 1394 :: نویسنده : فاطمه

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو مرغ مجلسی

  • مرغ خرد شده ٥یا ٦ تكه
  • برنج ٤ الی ٥ پیمانه
  • رب یك قاشق غذا خوری پر
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران یه هشتم قاشق چای خوری
  • زرشك یك لیوان پلوپزی
  • خلال بادام و خلال پسته (در صورت تمایل) به مقدار لازم
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • یك عدد پیاز متوسط ریز خرد شده
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو مرغ

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو مرغ

مراحل تهیه خورشت مرغ مجلسی

مرغها را به اندازه ای كه دوست دارید چهار یا هشت تكه كنید یا اینكه فقط از ران یا سینه مرغ استفاده كنید که مجلسی تر است. تكه های مرغ را خوب شسته و كنار بگذارید.

سرخ کردن مرغ

سرخ کردن مرغ

به تمام سطح مرغ نمک بزنید. در قابلمه ای روغن بریزید و مرغ ها را سرخ کنید. وقتی که زیر و روی مرغ ها کاملا سرخ شد از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.

مرغ سرخ شده

مرغ سرخ شده

یك پیاز را کاملا ریز خرد كنید و در همان ظرفی كه مرغ را سرخ كرده اید سرخ كنید، سپس رب و فلفل و آبلیمو را اضافه کنید و چند ثانیه ای تفت بدید.

پیاز و رب در حال تفت خوردن

پیاز و رب در حال تفت خوردن

سسی رو که درست کردید از قابلمه خارج کنید و باز مرغها را درون همون قابلمه بچینید و سس را روی مرغها بریزید. از بغل مرغها سه تا چهار لیوان آب هم اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاد. بعد شعله را كم کنید تا هم مرغ ها کاملا پخته شوند و هم آب خورشت بخار شه و تنها حدود یک لیوان سس در انتهای پخت باقی بماند.

طرز تهیه مرغ

طرز تهیه مرغ

وقتی که خورشت مرغ کاملا آماده بود، مقداری زعفران در آب حل کنید و به مرغ اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه خاموش کنید.

طرز تهیه خورشت مرغ

طرز تهیه خورشت مرغ

مراحل تهیه زرشک پلو با خلال بادام و پسته

برای درست كردن برنج هم باید برنج را خوب پاك كنید و بعد با آب ولرم بشویید و با مقداری نمك برای یکی دو ساعت خیس كنید. بعد از اینکه برنج خیس خورد، مقداری آب درون یك قابلمه كه كنجایش جوشیدن برنج را داشته باشد میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب به جوش آید. وقتی آب به جوش آمد آب برنج را كه خیساندیم خالی میکنیم و برنج را درون آب در حال جوش میریزیم و کمی صبر میکنیم تا دوباره بجوشد. كف برنج را میگیریم و میگذاریم برنج قد بكشد. وقتی چند دانه برنج روی آب آمد میتوانیم برنج را آبكش كنیم.

برنج آبکش

برنج آبکش

در قابلمه یك یا دو قاشق روغن ریخته با یك استكان آب اگر دوست داشتید ته دیگتون رنگی باشه یه نوك قاشق چایخوری زعفران یا زردچوبه میریزیم. مقداری برنج روی آب روغن رنگی ریخته با پشت قاشق برنج را صاف میکنیم و مابقی برنج را روی آن میریزیم و یک استكان آب و روغن را هم روی برنج میریزیم. سپس در قابلمه را میبندیم و شعله را زیاد میکنیم و صبر میکنیم. به محضبلند شدن بخار برنج، سریع دم كنی را گذاشته و شعله گاز را كم میکنیم.

اون مقدار زرشك را كه پاك كردید اول در یك سبد كوچك خوب بشورید و در ظرفی حدود ٥ دقیقه خیس كنید تا احیانا اگر شن ریزه ای داشته باشه پاك شود. بعد از پنج دقیقه در آبكش بریزید. خلال بادام و پسته را هم بعد از شستن در مقداری كره برای چند ثانیه فقط تفت میدهیم. باید مراقب باشید که سرخ نشه و فقط کمی بوی كره بگیره و از روی شعله بردارید. بعد زرشك را هم در مقداری كره انداخته و روی حرارت ملایم یک تفت كوچك میدهیم. موقع تفت دادت زرشک هم نباید آبش كشیده بشه و تنها در حدی كه بوی كره بگیره کافیه. به دلخواه یك قاشق غ شكر دوست داشتید به زرشک اضافه کنید و تفت بدید. یك قاشق غذا خوری زعفران حل شده به زرشک اضافه كنید و سریع خاموش كنید.

 

زرشک و خلال بادام

زرشک و خلال بادام

زرشک پلو مجلسی

زرشک پلو مجلسی

ته دیگ

ته دیگ

زرشک پلو با مرغ مجلسی

حالا منظر بمانید تا برنج دم بكشد و خورشت مرغ مجلسی شما هم آماده شدود. بعد از دم كشیدن برنج یك بشقاب گود برداشته مقدار دو تا سه قاشق زعفران دو کرده و كره ریخته و یك كفگیر برنج روی آن بریزید تا برای روی برنج آماده شود. سپس برنج را به دلخواه و سلیقه خود با برنج زعفرانی و زرشك و خلالها تزئین كنید. مرغ ها را هم در ظرفی بکشید و در کنار زرشک پلو سرو کنید.

طرز تهیه مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ مجلسی

نکته طعم دار شدن خورشت مرغ مجلسی

خورشت مرغ را چند مدل درست میكنند یكی اینكه كف قابلمه را بایك شاخه كرفس خرد شده یك عدد فلفل دلمه ومقداری پیاز میپوشانند و مرغهای تكه شده را روی آن میچینند و باز رب و زردچوبه و نمك و فلفل زعفران روی مرغ میریزند تا مرغ هم پخته شود هم طعم دار بشود. بیشتر رستورانها و بعضی مجلسها برای راحتی كار این كار را میكنند و روش بعد با همین موادی كه گفتم فقط مرغش را سرخ میكنند و سس و آب میریزند و میپزنند. اما من ترجیح میدهم مرغ طعم و بوی زعفران و سرخ شده خودش باشه با فلفل دلمه ایی در مرغ موافق نیستم. به سلیقه خودتان میتوانید از فلفل دلمه هم استفاده کنید.

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

یکشنبه 16 اردیبهشت 1397 ساعت 03 و 19 دقیقه و 07 ثانیه
Heya i am for the first time here. I found this board and I
in finding It really helpful & it helped
me out much. I hope to offer one thing back and
aid others like you helped me.
سه شنبه 21 فروردین 1397 ساعت 20 و 37 دقیقه و 33 ثانیه
Whether or not you're quoting or using another people product anyway, it isn't yours.
سه شنبه 21 فروردین 1397 ساعت 12 و 51 دقیقه و 00 ثانیه
Have been taking little over a month.
دوشنبه 20 فروردین 1397 ساعت 16 و 06 دقیقه و 04 ثانیه
Have been taking little over a month.
دوشنبه 20 فروردین 1397 ساعت 13 و 25 دقیقه و 52 ثانیه
Have actually been taking little over a month.
دوشنبه 20 فروردین 1397 ساعت 01 و 17 دقیقه و 44 ثانیه
You will get an additional hour back your entire day.
دوشنبه 20 فروردین 1397 ساعت 00 و 18 دقیقه و 57 ثانیه
Shopping in Spain can be incomplete without visiting one of the road markets.
One of those little hats European women wear to weddings ?
یکشنبه 19 فروردین 1397 ساعت 22 و 26 دقیقه و 00 ثانیه
Making a silver ring or discovering is simplicity itself.
There are, along with the tableaux, occasional peacocks or
smaller birds set among the many foliate surfaces.
یکشنبه 19 فروردین 1397 ساعت 21 و 36 دقیقه و 43 ثانیه
While the pendant makes this entire necklace pop, the variety of blue, green,
and silver beads bring it all together.
شنبه 5 اسفند 1396 ساعت 04 و 56 دقیقه و 33 ثانیه
من این را می دانم اگر موضوعی نیست، اما به دنبال شروع هستم
وبلاگ من بود و تعجب بود که همه چیز مورد نیاز برای راه اندازی؟
من فرض دارم یک وبلاگ مانند خود شما هزینه یک پنی بسیار گران است؟
من خیلی هوشمندانه نیستم بنابراین من 100٪ مثبت نیستم.
هر گونه راهنمایی و یا توصیه بسیار قدردانی خواهد شد. خیلی ممنون
جمعه 29 دی 1396 ساعت 06 و 29 دقیقه و 21 ثانیه
بیشتر بنویسید، این همه چیزی است که باید بگویم. به معنای واقعی کلمه، به نظر میرسد که شما بر روی ویدیو تکیه کنید تا ذهن شما را به خود جلب کند.
شما به وضوح می دانید که در مورد چه چیزی صحبت می کنید، چرا اطلاعاتتان را صرفا هنگام ارسال فیلم ها به وبلاگ خود می کنید، زمانی که می توانید باشد
دادن چیزی روشنگر برای خواندن؟
یکشنبه 30 مهر 1396 ساعت 12 و 57 دقیقه و 19 ثانیه
ممنون از وبلاگ خوبتون. به وبلاگ ما هم سر بزنید.
شنبه 1 مهر 1396 ساعت 09 و 40 دقیقه و 57 ثانیه
Hey there I am so delighted I found your blog page, I really found you by mistake, while I was looking on Digg
for something else, Regardless I am here now and would just like to say thank you for a marvelous post and a all round
thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all
at the minute but I have saved it and also included
your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the
excellent work.
سه شنبه 28 شهریور 1396 ساعت 06 و 45 دقیقه و 29 ثانیه
Hi there! This article couldn't be written any better! Going through this post reminds me of my previous roommate!
He always kept talking about this. I'll forward this post to him.
Pretty sure he will have a great read. Thanks for sharing!
یکشنبه 15 مرداد 1396 ساعت 14 و 34 دقیقه و 21 ثانیه
Today, while I was at work, my sister stole my
iphone and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she
can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and
she has 83 views. I know this is totally off topic but I had
to share it with someone!
شنبه 14 مرداد 1396 ساعت 23 و 41 دقیقه و 30 ثانیه
Good post! We will be linking to this great article
on our site. Keep up the good writing.
شنبه 7 مرداد 1396 ساعت 02 و 21 دقیقه و 22 ثانیه
It's the best time to make some plans for the long run and it's time to be happy.
I have read this put up and if I may just I wish to suggest you some
fascinating issues or advice. Maybe you could write subsequent articles regarding this article.
I want to learn more things about it!
دوشنبه 28 فروردین 1396 ساعت 09 و 01 دقیقه و 11 ثانیه
I blog often and I really appreciate your information. This article has truly peaked my
interest. I'm going to bookmark your blog and keep checking for new details about once a week.
I subscribed to your RSS feed too.
جمعه 13 آذر 1394 ساعت 11 و 39 دقیقه و 59 ثانیه
وب عالی داری ممنون خوشحال میشم سربزنی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر